كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ویژه نماز
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
1چهارشنبه1399/2/10 نظرسنجی برگزاری کلاس های الکترونیکی  نظر سنجی برگزاری کلاس های الکترونیکی
فرم  نظرسنجی برگزاری کلاس های الکترونیکی

همزمان با شیوع ویروس کرونا و برگزاری کلاسهای تئوری به صورت الکترونیکی در تمامی رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور استان ، دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور درنظر دارد میزان رضايتمندي از برگزاری این کلاس ها در نیمسال دوم سال تحصیلی  99-98 را از طریق نظرخواهی از دانشجویان مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار دهد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :
دکتر شعبانیان مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان با اعلام این خبر ، گفت : برگزاری منظم و با کیفیت کلاسهای الکترونیکی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تلاش می کنیم تا با کمک همکاران و دانشجویان شاهد برگزاری کلاسهایی با کمیت و کیفیت بالا باشیم لذا از عموم دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تقاضا می شود با تکمیل فرم ارزشیابی مربوطه ، در بازه زمانی 8 الی 18 اردیبهشت ماه 99، دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه را در بهبود کیفیت برگزاری کلاسها یاری نمایند.
وی تصریح کرد : اطلاعات وارد شده در فرم مذکور تنها در اختیار دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان قرار می‌گیرد و هیچگونه اطلاعات شخصی از دانشجویان گرامی خواسته نخواهد شد و دانشجویان می توانند برای ورود به فرم نظر سنجی از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و از کد ملی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

جهت ورود به فرم  نظرسنجی برگزاری کلاس های الکترونیکی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی از لینک ذیل استفاده نمایید .            http://10.116.1.229:81