كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ویژه نماز
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
برای مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی صورت گرفت؛ لغو امتحانات دانشگاه پیام نور در 3 روز آینده

1398/10/14 شنبه

برای مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی صورت گرفت؛
لغو امتحانات دانشگاه پیام نور در 3 روز آینده

رییس دانشگاه پیام نور گفت: امتحانات در کلیه مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور برای تسهیل شرکت دانشجویان در مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی و مراسمی که به مناسبت شهادت این سردار سرفراز برگزار می شود، در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه در سراسر کشور لغو خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد رضا زمانی افزود: با توجه به اینکه آزمون های پایان ترم دانشگاه پیام نور به صورت متمرکز و همزمان در سراسر کشور برگزار می شود، لذا به منظور فراهم کردن امکان شرکت تمامی دانشجویان این دانشگاه در مراسم تشییع پیکر شهید بزرگوار، سردار قاسم سلیمانی، کلیه امتحانات در این سه روز برگزار نمی شود.
وی تصریح کرد: بنا به تصویب هیات رئیسه، بخش های اداری دانشگاه پیام نور در سراسر کشور بر اساس اعلام نظر استانداری ها دایر و یا تعطیل خواهند بود.
وی یادآور شد: امتحانات روزهای لغو شده، پس از ایام امتحانات برگزار و زمان برگزاری، تاریخ و ساعت آن متعاقبا اعلام می شود.

توجه: روزهای لغو شده امتحانات روزهای 15،16،17 دی ماه می باشند.